Europe Uncensored - Restart Europe online konferencia

A Polgári Magyarországért Alapítvány tavaly nyáron nemzetközi internetes konferenciasorozatot kezdeményezett a koronavírus-járvány utáni Európáról és az európai jobboldal és kereszténydemokrácia jövőjéről. Legutóbb három kitűnő államférfi: Alexsandar Vučić szerb köztársasági elnök, Janez Janša szlovén miniszterelnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök, továbbá Francois-Xavier Bellamy, egy bátor francia politikus-filozófus osztották meg velünk véleményüket ezekben a kérdésekben.

Büszkén jelentjük be, hogy az Európa jövőjéről szóló Europe Uncensored sorozat folytatódik. Következő díszvendégünk Santiago Abascal a spanyol VOX párt elnöke lesz, aki olyan égető témákról fog beszélni, mint szuverenitás,  szabadság, határvédelem, valamint Európa COVID-járvány utáni újraindítása. Az esemény házigazdája Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter lesz. Abascal úr a fent említett témákról Győri Enikővel, az Európai Parlament képviselőjével, korábbi spanyol nagykövettel fog eszmét cserélni, az est moderátora Farkas Vajk volt diplomata, politikai elemző lesz. Mint mindig, egy nyílt és őszinte diskurzusra számítunk, tabuk és korlátok nélkül, CENZÚRÁZATLANUL.

Az eseményt 2021. május 31-én 17.30-kor a Polgári Magyarországért Alapítvány facebook oldalán , illetve a konferencia honlapján www.europeuncensored.com követhetik.

Kapcsolat

ergonetinfo@gmail.com
1052 Budapest,
Kálvin tér 5. fszt. 8.

Facebook

Hasznos linkek