EMBERI MÉLTÓSÁG KÖZPONT: Hiába ellenezték sokan, mégis elfogadták a Matic-jelentést

Utat tört magának az abortuszlobbi a legfelsőbb politikai döntésekben is. Amit néhány éve még sikerült megállítani az Estrela-jelentés kapcsán, azt most elérték. Elindult Európa a korlátlan abortuszok és melegházasságok irányába, amire a gyerekeket is tanítani kellene az iskolapadokban. Ezt, és sok más veszélyes javaslatot tartalmaz a néhány órával ezelőtt elfogadott Matic-jelentés. Igaz, hogy az EP jelentések nem kötelezőek az országokra nézve, azaz nem holnap lépnek életbe a benne foglalt javaslatok... hanem „csak” néhány év múlva, amikorra a most elfogadott jelentés „puha” szóhasználata megkövesedik, és ráépül az „új Európa”...
 
Addig is csendben tovább folytatjuk munkánkat az emberi élet, a házasság és a család érdekében, a nők védelmében.
 
Mindeközben célkeresztet rajzolnak ránk
 
Ha felszólalunk a gyermekek védelmében, ha védjük a nőket és a gyermekeket az eltárgyiasítás ellen, ha kiállunk a házasság és a család intézményének megerősítéséért, célkeresztet rajzolnak ránk. Nem első alkalommal jelenünk meg olyan európai parlamenti jelentésben név szerint, melyek hergelik a kedélyeket a liberális táborban. Mi is történt? Küldetésünkhöz híven évek óta igyekszünk eljuttatni a magyar családok hangját a hazai és nemzetközi döntéshozók felé. Az Önök felajánlásaiból, az Önök támogatásából valósítjuk meg projektjeinket, fizetett munkatársak pályázati források felhasználása nélkül. Büszkék vagyunk arra, hogy szűkös anyagi lehetőségeink mellett is már évekkel ezelőtt sikerült az Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatos aggályainkat és felvetéseinket eljuttatni az illetékes döntéshozóknak. Több, mint hatezer, nevét vállaló honfitársunk csatlakozott akkoriban az állásfoglalásunkhoz és az erről szóló petícióhoz, így Magyarország újragondolta álláspontját és nemet mondott az Isztambuli Egyezményben rejlő ideológia bevezetésére. Többek között ezt nem hagyhatta szó nélkül az Európai Parlamentben az egyik legaktívabb lobbiszervezet, és jelentést írt azokról, akik a mostani Matic-jelentés ellen is felszólaltak vagy korábbi család- vagy életvédő kezdeményezésekben vállaltak szerepet.
 
A 108 oldalas jelentést (Tip of the Iceberg) a Szexuális és Reproduktív Jogokért Európai Parlamenti Fórum adta ki (azaz az abortuszlobbi egyik brüsszeli irodája). A jelentésben:
 
  • összemossa a szereplőket, barátainkként említenek olyanokat, akiket maximum névről ismerünk (beleértve a magyar szereplőket is, mint például Mészáros Lőrinc);
  • a Katolikus Egyház brüsszeli irodájának felhánytorgatja, hogy miért támogatja az abortuszellenes szervezeteket vagy a házasságot egy férfi és egy nő szövetségeként definiáló kezdeményezéseket (az általam vezetett AnyaApaGyerekek európai kezdeményezést nem támogatta, és brüsszeli vagy párizsi irodánk sem volt sajnos);
  • a jelentésben szereplő egyes személyek érzékeny adatait is közzétették, gyanítom, hogy a beleegyezésük nélkül (ennek jogi következményeivel valószínűleg számolniuk kell).
 
A jelentés igényességét jelzi, hogy sem szervezetünk nevét, sem vezetőjének nevét nem tudták pontosan leírni...
Egyetlen gondolat van a jelentésben, amellyel teljes mértékben egyetérthetünk. A kiadvány előszavában fogalmaz így egy osztrák parlamenti képviselő:
„We are certain that in the end, it will not be money that determines the battle for people’s hearts and minds.”
 
„Biztosak vagyunk abban, hogy végül nem a pénz fogja meghatározni az emberek szívéjért és lelkéért folytatott küzdelmet.”
 
 
 
És kik támogatták mindezt?
 
Kik azok, akik szerint az abortusz korlátlan elterjedése mindennél előbbre való? Kik azok, akik szerint az abortusz és az azonos neműek házassága a világ, ezen belül a gyermekek javát szolgálja? 
Ők azok:
 
 
 
 
  • UNFPA: ENSZ Népesedési Alap,
  • WHO: Egészségügyi Világszervezet,
  • Bill and Melinda Gates Foundation (Bill Gates alapítványa),
  • IPPF: International Planned Parenthood Foundation (az egyik legnagyobb abortuszszolgáltató, az amerikai águk a magzati szervkereskedelemről híresült el),
  • European Commission: Európai Bizottság,
  • Open Society Foundations (Nyílt Társadalom Alapítványok, Soros György birodalma).
 
Láthatjuk, Hogy az Európai Bizottság finanszírozza az EU egyik legnagyobb abortuszlobbi-szervezetét... Ebben az ellenszélben állunk ki a gyermekek és a családok védelmében. 
 
 
Ha úgy gondolja, hogy másoknak is fontos lehet hírlevelünk, kérjük továbbítsa nekik. Barátai, ismerősei is kíváncsiak lehetnek a családokat érintő hazai és nemzetközi hírekre.
 
 
Védjük együtt a házasság és a család intézményét!
 
Az Emberi Méltóság Központ kizárólag adományokból tartja fenn magát. Sem a kormánytól, sem más civil szervezettől nem kapunk anyagi támogatást.  
Segítse Ön is munkánkat adója 1%-ának felajánlásával vagy pénzbeli adománnyal, hogy elvihessük a magyar családok hangját a hazai és nemzetközi döntéshozókhoz!
 
Bankszámlaszámunk: 10401976-50526656-56651002
Nemzetközi utaláshoz: (IBAN): HU12 1040 1976 5052 6656 5665 1002
(K&H Bank Zrt, SWIFT: OKHBHUHB
 
Adószámunk: 18596674-1-11
 
Van, aki az idejét adva kapcsolódik be munkánkba, van, aki az ötleteivel segít. És vannak, akik anyagi felajánlással teszik lehetővé, hogy folytassuk tevékenységünket.
 
Köszönjük, hogy erkölcsi vagy anyagi támogatásával segíti munkánkat és részt vesz a család intézményének megerősítésében a hazai és a nemzetközi porondon.
 


Frivaldszky Edit
 
igazgató
 
Emberi Méltóság Központ

Kapcsolat

ergonetinfo@gmail.com
1052 Budapest,
Kálvin tér 5. fszt. 8.

Facebook

Hasznos linkek