CitizenGO: Elérhető oltóanyagok összehasonlítása etikai szempontból

Többen kérdezték tagjaink közül, hogy a Magyarországon elérhető COVID-19 oltások közül melyek kifejlesztéséhez, gyártásához és teszteléséhez használták fel abortált magzatok szöveteit, és melyekhez nem.

A Lozier Institute összefoglalója alapján készített táblázattal a beérkező megkeresésekre válaszolunk.

 

Sokan megkapták már hazánkban az oltások egyikét, természetesen jó célt tartva szem előtt, egészségünk, családjaink és a körülöttünk élők védelmét. Legtöbbüknek nem volt lehetőségük választani, és/vagy nem tudtak a lenti információkról. Jelen összeállítás azokhoz szól leginkább, akik nincsenek beoltva. Megnyugtató, hogy sok nyugati országgal ellentétben Magyarországon elérhető olyan vakcina, amely létrehozásához nem használtak fel abortált magzatoktól származó sejtvonalakat.

Megosztom az összeállítást a Facebookon.

A CitizenGO elkötelezett az etikus oltóanyagok, gyógyszerek és kutatások támogatásában, több kampányt indítottunk az elmúlt években a témában.

Sürgetjük a gyógyszergyárakat és a kormányokat, így Magyarország kormányát is, hogy a kutatások támogatása, illetve a különböző gyógyszerek és oltóanyagok engedélyezése és gyártása során legyenek tekintettel a bioetikai szempontokra is. Kérjük a magyar döntéshozókat, hogy tegyék lehetővé a különböző oltások közötti választást. Az élet védelme mellett elkötelezett tagjainkat pedig arra biztatjuk, hogy lehetőség szerint az etikus alternatívákat részesítsék előnyben.

Üdvözlettel:

Schittl Eszter
és a CitizenGO csapata

U.i.: Megosztaná a hírt az ismerőseivel? Küldje tovább nekik ezt az oldalt, vagy ossza meg a fenti összeállítást a Facebookon!

Források és további részletek:

https://lozierinstitute.org/what-you-need-to-know-about-the-covid-19-vaccine

https://s27589.pcdn.co/wp-content/uploads/2021/03/03.03.21-warp-speed-vaccines.pdf

https://lozierinstitute.org/wp-content/uploads/2020/12/COVID-19-Vaccine-Candidates-and-Abortion-Derived-Cell-Lines.pdf

-

 

-A CitizenGO olyan aktív polgárok közössége, akik mindent megtesznek azért, hogy az emberi élet, a család és a szabadság értékét megbecsülje a világ. A CitizenGO tagjai különböző nemzetek polgárai. Csapatunk 5 kontinensen 16 országot képvisel, petíciós oldalunk 12 különböző nyelven működik. Itt tudhat meg többet a CitizenGO-ról, valamint követhet bennünket Facebook-on, illetve Twitter-en.

Kapcsolat

ergonetinfo@gmail.com
1052 Budapest,
Kálvin tér 5. fszt. 8.

Facebook

Hasznos linkek