A Magyar Önkéntes Liga Egyesület a Hungary Helps Önkéntes Program jelentkezőket vár

Várják a jelentkezéseket március 9-re, keddre vidéki helyszínre. A leutazás kisbusszal fog történni budapesti indulással. Az akció során a horvát földrengés károsultjainak adományozott kis méretű műszaki cikkeket kell felpakolni egy konténerre.


Májusban orvosmissziós utat szerveznek a Szívemben Született Afrika Alapítvány projektjavaslata alapján és szakmai támogatásával. Ehhez egészségügyi szakemberek jelentkezését várják március 10-ig.

Szívesen fogadnak továbbra is kézzel varrott gyermekmaszkokat. Eddig Szíriába, Irakba és Ghánába küldtek belőlük. Most Irakba és Horvátországba fognak küldeni. Ha marad, akkor Ugandába és Kenyába is juttatnak belőlük.


Online képzéseik Jordániában és Ghánában indultak meg. Továbbra is nagy az érdeklődés angol nyelv, környezetismeret, világtörténelem, matematika, számítástechnika oktatás iránt, heti egyszer vagy kétszer 45 percben. Amennyiben szívesen részt venne online óraadóként, várják jelentkezését!

A februári óráikból készült rövid videót a MÖL - Magyar Önkéntes Liga Egyesület facebook oldalán nézheti meg:

https://fb.watch/3YILP-yzu7/ 

 

Amennyiben bármelyik programjukban részt tudna venni, az onkentes@onkentesliga.hu e-mail címen érdeklődjön a részletek felől! 

Kapcsolat

ergonetinfo@gmail.com
1052 Budapest,
Kálvin tér 5. fszt. 8.

Facebook

Hasznos linkek