Újabb bizarr trend: Terhességi teszt darabjait eszik a tinik fogamzásgátló helyett

2020-02-06

Úgy tűnik, a veszélyes kihívások és trendek egy ideje átköltöztek a Facebookról és a YouTube-ról a TikTok nevű videós felületre - ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lennének ugyanolyan eszementek, sőt, esetenként veszélyesek, mint eddig. Az egyik legújabb hóbort a fiatalok kötében - írja a Mirror - például a terhességi tesztekhez köthető.

Valaki ugyanis észrevette, hogy az egyik - igen népszerű - terhességi teszt belseje egy kis tablettát rejt. Elterjedt, hogy ez nem más, mint egy esemény utáni tabletta - így egyre több videó kerül fel a TikTokra, amin terhességi teszteket feszegetnek szét, és kapkodják be a rejtett tablettát, hogy ne legyenek terhesek.

 

Ez az a bizonyos tabletta, ami lázba hozta a TikTok-használókat. Mondanunk sem kell: még véletlenül sem egy titkos gyógyszerről van szó © YouTube

 

Mondanunk sem kell, már az elképzelés is totális hülyeség, hogy a teszt belsejébe egy ilyen gyógyszert tennének, de azért - biztos ami biztos alapon - az érintett terhességi teszt, a Clearblue gyártója közleményben is megerősítette: a szóban forgó tabletta se nem fogamzásgátló, se nem esemény utáni tabletta, hanem nedvességelszívó, így egyáltalán nem javasolják az elfogyasztását, még egy videó, és persze a lájkok kedvéért sem.

 

Forrás: borsonline.hu

 

Kapcsolat

ergonetinfo@gmail.com
1052 Budapest,
Kálvin tér 5. fszt. 8.

Facebook

Hasznos linkek