Hogyan válasszak fogamzásgátlót?

2018-06-24

A megfelelően hatékony, egészségi állapotunkhoz, életkorunkhoz és életmódunkhoz leginkább illeszkedő fogamzásgátló módszer megtalálása nem mindig egyszerű feladat.

A fogamzásgátló módszer kiválasztása során több mindent kell figyelembe venni ahhoz, hogy a számunkra legmegfelelőbb eszközt választhassuk. Elsődleges szempont az egészségi állapot és az életkor, de figyelembe kell venni szexuális szokásokat is.

Mérlegelni kell, hogy az egyes fogamzásgátló módszerek mennyire biztonságosak, könnyen alkalmazhatóak, használatuk során milyen mellékhatásokra lehet számítani, valamint sok esetben mérvadó lehet az anyagi vonzatuk is.

Fontos, hogy mindenképp szakorvosi segítséggel hozzuk meg a döntést!
De mielőtt orvoshoz mentek, tájékozódhattok kicsit előre a www.intimzona.hu internetes oldalon, ahol egy kalkulátor segítségével megnézhetitek, hogy mely típusú gyógyszert volna célszerű választani számotokra.

Ehhez nem kell mást tenni, csak válaszolni néhány egyszerű kérdésre első sorban menstruációs ciklusoddal kapcsolatban, és máris kiderül, hogy milyen egyediségek jellemzők rád. Ez után a kalkulátor megmondja, hogy a válaszaid alapján milyen típusú gyógyszer a Hozzád illő.

Persze a végső döntést az orvos fogja meghozni, de hasznos lehet, ha felkészülten érkezel hozzá, és együtt tudjátok megbeszélni a kérdést, és mérlegelni a lehetőségeket.

 

Források:
kamaszpanasz.hu
hazipatika.hu

Kapcsolat

info@ergo-net.hu
1052 Budapest,
Kálvin tér 5. fszt. 8.

Facebook

Hasznos linkek

Köszönjük, üzenetét megkaptuk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!