Felelősséggel a jövőért

Legfrissebb híreink

Civil Kapcsolatépítő Fórumot tartottunk

A program célja a résztvevő civil szervezetek közötti kapcsolat elmélyítése, a szervezeteinkben végzett munka eredményeinek a megismerése, a kapcsolódási pontok megtalálása, az együttműködések erősítése volt. Tovább

Szerelem és a tinédzserek kérdőív

Felmérést készítünk a 14-18 évesek körében, hogy mit gondolnak a szerelemről, és mit tudnak a termékenységről. Amennyiben életkorod 14 és 18 év között van, kérünk, segítsd munkánkat azzal, hogy részt veszel a kutatásban, és kitöltöd kérdőívünket. Ez kb. 10 percet vesz igénybe, ugyanakkor óriási segítséget jelent a mi számunkra, hogy jobban megértsünk téged, titeket. A felmérés teljesen anonim, és a kitöltők válaszait kizárólag kutatásunkhoz hasznosítjuk, azokat nem adjuk át senkinek. Köszönjük, hogy ezzel hozzájárulsz ifjúsági programunk fejlesztéséhez. Tovább

Bemutatkozás

Az ERGO célja és hivatása:

„Azoknak, akik hisznek a szeretet és az összefogás erejében, a baj is a javukra válik, az ellenségeik is útra segítik őket.”

Igent mondunk az életre, a családra, az időn és téren átívelő összetartozásra.

Azért fogtunk össze, hogy megismerve egymás életét, gondjait, problémáit, erőt merítsünk a találkozásból, hogy reményt, biztatást, örömet vigyünk otthonainkba, kisebb és nagyobb közösségeinkbe. Hogy a kapcsolatok, mint kis patakok, csermelyek behálózzák a Kárpát-medencét – Európát.

 

További hasznos oldalak:
Rólunk | Alapító okirat | Beszámolók | Jogi nyilatkozat

Aktuális projektjeink

  EFOP-5.2.2-17-2017-00075 "TeenStar" módszertan meghonosítása Magyarországon
AZ ERGO és partnerei azért akarják megszervezni a projektet, mert úgy látják, szükség van erre a modern felfogásra, tudásra. A hiányosságot a jobb ifjúságmunkával lehet pótolni, fejlettebb módszerekkel, a formális oktatási rendszeren kívüli foglalkozások segítségével.

Partnereink

Támogatóink

Együttműködő partnereink

Kapcsolat

info@ergo-net.hu
1052 Budapest,
Kálvin tér 5. fszt. 8.

Facebook

Hasznos linkek

Köszönjük, üzenetét megkaptuk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!