Felelősséggel a jövőért

Legfrissebb híreink

Szerelem és a tinédzserek kérdőív

Felmérést készítünk a 14-18 évesek körében, hogy mit gondolnak a szerelemről, és mit tudnak a termékenységről. Amennyiben életkorod 14 és 18 év között van, kérünk, segítsd munkánkat azzal, hogy részt veszel a kutatásban, és kitöltöd kérdőívünket. Ez kb. 10 percet vesz igénybe, ugyanakkor óriási segítséget jelent a mi számunkra, hogy jobban megértsünk téged, titeket. A felmérés teljesen anonim, és a kitöltők válaszait kizárólag kutatásunkhoz hasznosítjuk, azokat nem adjuk át senkinek. Köszönjük, hogy ezzel hozzájárulsz ifjúsági programunk fejlesztéséhez. Tovább

Miskolci Áldozatsegítő Központ az idősek áldozattá válásának elkerüléséért

Nyolcvanadik életévüket betöltött idős házaspár, egy nagyvárosi társasház lakói. Két idegen férfi kereste fel őket, mint a vízszolgáltató cég munkatársai azzal az ürüggyel, hogy a vízóra érvényességét jöttek ellenőrizni. Az egyik „munkatárs” megkereste a vízórát és fényképfelvételeket készített róla, miközben szóval tartotta a lakástulajdonos házaspárt. Míg figyelmüket elterelte, addig a másik férfi értékek után kezdett kutatni a lakásban, nem eredménytelenül. Több mint kétmillió forint értékben talált készpénzt és ékszereket, amelyeket eltulajdonított, majd a „szakemberek” sietve távoztak a lakásból. Tovább

Bemutatkozás

Az ERGO célja és hivatása:

„Azoknak, akik hisznek a szeretet és az összefogás erejében, a baj is a javukra válik, az ellenségeik is útra segítik őket.”

Igent mondunk az életre, a családra, az időn és téren átívelő összetartozásra.

Azért fogtunk össze, hogy megismerve egymás életét, gondjait, problémáit, erőt merítsünk a találkozásból, hogy reményt, biztatást, örömet vigyünk otthonainkba, kisebb és nagyobb közösségeinkbe. Hogy a kapcsolatok, mint kis patakok, csermelyek behálózzák a Kárpát-medencét – Európát.

 

További hasznos oldalak:
Rólunk | Alapító okirat | Beszámolók | Jogi nyilatkozat

Aktuális projektjeink

 TÁMOP 5.6.1 projekt
A bűnmegelőzés szempontjából kiemelten fontos, bűnelkövető vagy bűnelkövetés szempontjából veszélyeztetett gyermek- és fiatalkorúak segítése pályázat (Kódszám: TÁMOP-5.6.1.B-12/1)

<

Partnereink

Támogatóink

Együttműködő partnereink

Kapcsolat

info@ergo-net.hu
1052 Budapest,
Kálvin tér 5. fszt. 8.

Facebook

Hasznos linkek

Köszönjük, üzenetét megkaptuk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!