Felelősséggel a jövőért

Legfrissebb híreink

Ésszel és szívvel - interjú Ékes Ilonával

Interjút készített elnökünkkel a Budapest.imami.hu. "Be kell mutatni minél több jó példát, mert igenis vannak jó házasságok!" – nyilatkozta Ékes Ilona, az ERGO elnöke, akivel gyermekvédelemről, egészséges életkezdetről és arról beszélgettünk, mit nyerünk, ha nem futunk folyton más után, hanem megéljük és értékeljük a rendelt időt. Tovább

Létező igényekre épül az új áldozatvédelmi stratégia

Az Igazságügyi Minisztérium áldozatvédelmi stratégiájával foglalkozó munkacsoportjának tagjaként örömmel vettünk részt a konferencián, ahol Vízkelety Mariann államtitkár asszony kiemelte a civil társadalom aktívabb szerepvállalásának fontosságát az áldozatsegítés terén. Tovább

Bemutatkozás

Az ERGO célja és hivatása:

„Azoknak, akik hisznek a szeretet és az összefogás erejében, a baj is a javukra válik, az ellenségeik is útra segítik őket.”

Igent mondunk az életre, a családra, az időn és téren átívelő összetartozásra.

Azért fogtunk össze, hogy megismerve egymás életét, gondjait, problémáit, erőt merítsünk a találkozásból, hogy reményt, biztatást, örömet vigyünk otthonainkba, kisebb és nagyobb közösségeinkbe. Hogy a kapcsolatok, mint kis patakok, csermelyek behálózzák a Kárpát-medencét – Európát.

 

További hasznos oldalak:
Rólunk | Alapító okirat | Beszámolók | Jogi nyilatkozat

Aktuális projektjeink

 TÁMOP 5.6.1 projekt
A bűnmegelőzés szempontjából kiemelten fontos, bűnelkövető vagy bűnelkövetés szempontjából veszélyeztetett gyermek- és fiatalkorúak segítése pályázat (Kódszám: TÁMOP-5.6.1.B-12/1)

<

Partnereink

Támogatóink

Együttműködő partnereink

Kapcsolat

info@ergo-net.hu
1052 Budapest,
Kálvin tér 5. fszt. 8.

Facebook

Hasznos linkek

Köszönjük, üzenetét megkaptuk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!